De tot râsul! O femeie a reclamat la poliție faptul i-a fost furata mașina din parcare. Vezi cine era făptașul!

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Acţiune profesionistă a poliţiştilor, la Miercurea-Ciuc, pentru găsirea unui autoturism furat şi descoperirea autorului, nimeni altul decât fiul reclamantei

La data de 08.08.2017, ca rezultat al profesionalismului activităţilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc, a fost identificat suspectul furtului unui autoturism, în persoana unui tânăr de 20 de ani, din localitate.
În fapt, la data de 06.08.2017, în jurul orei 13:30, Poliţia Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată de o localnică de 39 de ani despre faptul că, în perioada 04 – 06.08.2017, autori necunoscuţi i-au sustras autoturismul, dintr-o parcare aflată în apropierea locuinţei sale.
Imediat după sesizare poliţiştii au demarat activităţi specifice de cercetare şi investigaţie al căror prim rezultat a fost, în aceeaşi zi, recuperarea autoturismului în cauză, acesta fiind descoperit pe raza comunei Leliceni, avariat şi abandonat într-un şanţ.
Prin continuarea cercetărilor poliţiştii au obţinut date şi indicii cu valoare operativă, în baza cărora au stabilit că suspectul comiterii faptei este fiul părţii vătămate, N.Z. de 20 de ani, din municipiul Miercurea-Ciuc.
În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy