Clerici instruiți de inspectorii de prevenire a situațiilor de urgență

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pompierii salvatori harghiteni sunt permanent la datorie, pregătiți să răspundă prompt nevoilor comunității, pentru gestionarea situațiilor de urgență şi acordarea primului ajutor medical specializat. Astfel, în perioada minivacanței, prilejuită de Sărbătoarea „Adormirii Maicii Domnului”, am asigurat misiunile specifice orientate spre siguranţa cetăţeanului, bunurilor şi mediului.

Inspectorii de prevenire au realizat instruirea personalului clerical și au verificat modul de organizare a apărării împotriva incendiilor la lăcașurile de cult unde a fost așteptat un număr mare de pelerini, pentru identificarea și remedierea potențialelor nereguli privind securitatea la incendiu.

Cu prilejul acestor acţiuni au fost verificate: asigurarea căilor de evacuare a persoanelor, a căilor de acces a autospecialelor de intervenţie și exploatarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor electrice.

La Mănăstirea Izvoru Mureşului, au fost prezenți, astăzi, 15 august a.c., pe timpul manifestărilor religioase, pompieri militari cu o autospecială de stingere a incendiilor, un cort Punct Medical Avansat și o autospecială transport personal şi victime multiple. Alături de colegii din cadrul serviciului integrat de medicină de urgență prespitalicească – UPU a Spitalului Județean de Urgență Miercurea-Ciuc, am acordat asistență medicală persoanelor aflate în nevoie, prezente la acest eveniment.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy