Card fraudat de un harghitean, în repetate rânduri. Ce a plătit cu banii furați

0

Articol disponibil în: Magyar Română

TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU OPERAȚIUNI FINANCIARE FRAUDULOASE

Polițiștii din Mureș au finalizat cercetările față de un bărbat, bănuit că ar fi folosit fraudulos un card bancar pentru a face plăți pe un site de pariuri, cauzând victimei o pagubă de aproape 6.000 de lei. Cel în cauză a fost trimis în judecată pentru fraudă cu instrumente de plată electronice.

OnlinePaymentPoliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, bănuite de fraudă cu instrumente de plată electronice.

Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din judeţul Harghita, ar fi intrat în mod fraudulos în posesia datelor unui card bancar, pe care l-ar fi utilizat, în repetate rânduri, pentru a face plăți online, pe un site de pariuri.

Valoarea totală a prejudiciului  cauzat victimei, un bărbat, de 23 de ani, din judeţul Mureş, a fost estimată la 5.800 de lei.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy