VIDEO: Un tânăr de 21 de ani a dat lovitura cu un furt dintr-o mașină. Cât au avut de recuperat polițiștii

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un localnic de 21 de ani, a comis pe raza municipiului Miercurea Ciuc un furt dintr-un autoturism, în urma căruia s-a ales cu peste 30.000 de lei. Datorită profesionalismului poliţienesc, hoțul a fost identificat și reținut, iar prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 75%.

 

La data de 15.03.2018, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, a fost identificat suspectul unui furt din auto, comis la data de 09.03.2018, în persoana lui R.D. de 21 de ani, din localitate.

În fapt, la data de 09.03.2018, în jurul orei 22:40, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată de o localnică despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o poşetă din autoturismul personal.

Imediat după sesizare, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor cercetări efectuate, a stabilit că în timp ce autoturismul în cauză era parcat pe strada Szek din municipiul Miercurea Ciuc, autori necunoscuţi au spart geamul portierei stânga faţă şi au sustras din interior o poşetă în care se aflau 3.000 de euro, 14.000 de lei, 30.000 de forinţi, un medalion din aur, documente personale şi auto, şi mai multe chei.

De la acel moment poliţiştii au desfăşurat o multitudine de activităţi specifice operative, finalizate cu identificarea suspectului comiterii faptei, de la care prejudiciul a fost recuperat în proporţie de circa 75% şi restituit păgubitei.

Faţă de cel în cauză a fost luată măsura reţinerii p 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca acesta să fie prezentat Instanţei cu propunerea de arestare preventivă, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy