Unii și-au pierdut mințile! Au profitat de ușa descuiată de la casă și au furat…

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii sunt în căutarea unor suspecţi care, profitând de uşa descuiată a locuinţei unui bătrânel din Miercurea-Ciuc, au sustras din hol două perechi de ghete.

furtIeri, la ora 14:36, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, persoane necunoscute au sustras bunuri din locuința lui S.C. de 74 de ani, din localitate.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor cercetări efectuate, a stabilit că în aceeaşi zi, în jurul orei 14:25, profitând de faptul că uşa de acces în locuinţa părţii vătămate era neasigurată, au pătruns în holul de la intrare şi au sustras o pereche de ghete de dama şi o pereche de ghete bărbăteşti.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

În acest context, având în vedere şi faptul că la momentul comiterii furtului partea vătămată se afla în locuinţă, poliţiştii atrag atenţia asupra necesităţii asigurării uşilor şi ferestrelor permanent, inclusiv pe timp de zi, chiar şi atunci când sunteţi la domiciliu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy