Abia eliberat din Penitenciar, a tâlhărit o femeie în Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Reținut de polițiști pe 24 de ore pentru tâlhărie, la mai puțin de 24 de ore după ce a fost liberat din Penitenciar

Asupra celui în cauză, un bărbat de 23 de ani, din localitatea Târgu Ocna, județul Bacău, polițiștii au descoperit un lănțișor smuls de la o femeie de 55 de ani, din municipiul București, pe raza municipiului Miercurea Ciuc.

hot lantisorLa data de 19.05.2018, în jurul orei 02:20, Poliția Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată despre faptul că, în zona centrală a localității, numita M.M. de 55 de ani, din municipiul București, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, comisă de autori necunoscuți.

În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit că victima, în timp ce se deplasa dinspre Gara CFR către zona centrală a municipiului Miercurea Ciuc, a fost urmărită de un necunoscut care, la un moment dat, a prins-o din urmă și a imobilizat-o, apoi i-a smuls de la gât un lănțișor cu un pandantiv.

Încă din primul moment au fost alertate toate echipajele de poliție aflate în zonă și în împrejurimi, astfel încât, prin coroborarea datelor și indiciilor furnizate de victimă cu cele obținute prin activitățile specifice de cercetare și investigație, după numai o oră și aproximativ 10 minute, cel în cauză a fost identificat și prins, în zona Gării CFR din municipiul Miercurea Ciuc, esențial în acest sens fiind sprijinul colegilor de la Poliția Transporturi Feroviare.

Suspectul, identificat în persoana lui D.G. de 23 de ani, din localitatea Târgu Ocna, județul Bacău, a fost recunoscut de victimă, care a recunoscut și bunurile sustrase, descoperite de polițiști în buzunarul său.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că cel în cauză a fost liberat, la data de 18.05.2018, dintr-un Penitenciar aflat la peste 250 de km de Miercurea Ciuc.

Față de suspect a fost luată măsura reținerii pe 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, urmând ca acesta să fie prezentat Instanței cu propunerea de arestare preventivă, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy