Oportunitate de colaborare în realizarea ofertei Zilelor Municipiului Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În primul sfârşit de săptămână al lunii august locuitorii oraşului şi cei din împrejurimi vor avea parte şi în acest an de cinci zile pline de surprize, de un şir de programe utile şi atractive care asigură o adevărată destindere şi distracţie excelentă. Potrivit caracterului său pe care l-a căpătat în atâţia ani, Zilele Municipiului Miercurea Ciuc, organizată de Primăria Municipiului Miercurea Ciuc în perioada 1–5 august 2018, reprezintă mai degrabă un eveniment obştesc, sărbătoare a oraşului decât un festival. Astfel evenimentele cuprinse în program se bazează şi în 2018 pe valorile locale.

Prin prezenta invităm pe toţi cei care consideră că pot contribui la oferta Zilelor Municipiului, persoane fizice sau juridice, ONG-uri, intreprinzători particulari, prestatori de programe, societăţi comerciale etc., dornici să participe cu programele sau prestaţiile proprii, pe care le consideră că s-ar încadra în oferta programelor Zilelor Municipiului, sau doresc să contribuie financiar la reuşita acestui eveniment, să-şi depună ofertele şi să semnaleze intenţia lor de colaborare la Biroul cultural al Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc în vederea încheierii eventualelor contracte de colaborare.

Ofertele în scris sunt aşteptate la adresa de e-mail [email protected] până miercuri, 18 iulie 2018, orele 14.00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy