Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A legat o barieră cu un cablu de mașina și a smuls-o pentru a putea trece

P e 9 septembrie, Postul de Poliţie Praid a fost sesizat de Ocolul Silvic Privat Praid cu privire la faptul că, o barieră montată pe drumul forestier din zona Verofenytove, a fost distrusă de autori necunoscuţi.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, l-a identificat pe B.A. de 40 de ani, din municipiul Gheorgheni care, la data sesizării în jurul orei 15:00, în timp ce se afla la cules de ciuperci s-a rătăcit şi ajungând la bariera în cauză cu autoturismul, a legat-o cu un cablu şi a smuls-o de la locul ei, pentru a se deplasa către drumul principal, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *