reclamatie

Alege să te alături SALVATORILOR DE PROFESIE

Perioada 3-10 ianuarie 2018 marchează intervalul de timp în care se pot depune cererile pentru demararea procedurilor de ocupare a celor patru posturi vacante de ofițer și trei de subofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, prin încadrare directă din sursă externă.

26167296_955115297975756_8613973405478695113_nISUHarghita scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, patru posturi de ofițer și trei posturi de subofiţer la compartimentele: Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației; Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților; Compartimentele Control și Activități Preventive și Avizare-Autorizare din cadrul Inspecției de Prevenire; Financiar și Achiziții Publice.

Înscrierile pentru concurs se vor face în fiecare zi lucrătoare a perioadei 3-10 ianuarie 2018, în intervalul orar 08.00-16.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, din municipiul Miercurea-Ciuc, str. Iancu de Hunedoara, nr. 8.

Graficul derulării concursurilor, condițiile de recrutare, probele de selecţie, criteriile de departajare a candidaților, tematica și bibilografia, cât și informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs pentru fiecare post în parte, pot fi consultate pe website-ul unității (https://isuharghita.ro/), fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică – prin parcurgerea traseului aplicativ, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor.

Mult succes viitorilor noștri colegi!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *