Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Alege să te alături SALVATORILOR DE PROFESIE

Perioada 3-10 ianuarie 2018 marchează intervalul de timp în care se pot depune cererile pentru demararea procedurilor de ocupare a celor patru posturi vacante de ofițer și trei de subofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, prin încadrare directă din sursă externă.

26167296_955115297975756_8613973405478695113_nISUHarghita scoate la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, patru posturi de ofițer și trei posturi de subofiţer la compartimentele: Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației; Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților; Compartimentele Control și Activități Preventive și Avizare-Autorizare din cadrul Inspecției de Prevenire; Financiar și Achiziții Publice.

Înscrierile pentru concurs se vor face în fiecare zi lucrătoare a perioadei 3-10 ianuarie 2018, în intervalul orar 08.00-16.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, din municipiul Miercurea-Ciuc, str. Iancu de Hunedoara, nr. 8.

Graficul derulării concursurilor, condițiile de recrutare, probele de selecţie, criteriile de departajare a candidaților, tematica și bibilografia, cât și informaţii complete privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs pentru fiecare post în parte, pot fi consultate pe website-ul unității (https://isuharghita.ro/), fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică – prin parcurgerea traseului aplicativ, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor.

Mult succes viitorilor noștri colegi!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *