Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Apel către populație: Adalbert Mate din Miercurea Ciuc dat dispărut de pe faleza din Costinești. Poliția precizează că bărbatul nu vorbește limba română

Un bărbat din Miercurea Ciuc este de negăsit de două zile. Adalbert Mate, în vârstă de 68 de ani a fost dat dispărut de familia sa cu care a ajuns în vacanţă, la Costineşti pe data de 9 iulie. 

Soţia, fiica şi nepoata, le-au spus polițiștilor că după ce au ajuns în Costinești, au fost nevoiți să se plimbe pe faleză pentru că nu era încă pregătit spațiul de cazare, iar în jurul prânzului, bărbatul a plecat să caute o toaletă și nu s-a mai întors.

Poliţia îl caută pe bărbat şi cere şi ajutorul populaţiei pentru găsirea lui Adalbert Mate, precizând că acesta nu vorbeşte limba română.

Mate are o înălţime de 1,75 metri, greutate de 75 de kilograme, ten deschis, faţă ovală, păr grizonat, calviţie frontală, ochi căprui. Când a fost văzut ultima data, purta geacă din piele, de culoare maro, pantaloni de culoare neagră, tricou de culoare alb cu negru şi pantofi negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția stațiunii Costinești tel. 0241.734.017 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

 

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *