Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Autoturism împotmolit în zăpadă, într-o zonă muntoasă din Harghita

Sâmbătă, 14 aprilie, în jurul orei 17:00, în zona muntoasă din apropierea satului Făgețel, comuna Remetea, jud. Harghita, jandarmii au acordat sprijin unor localnici, rămași împotmoliți în zăpadă.

thumbnailSalvatorii din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Gheorgheni, au observat pe un drum forestier din apropierea satului Făgețel, comuna Remetea, doi bărbați ce stăteau în apropierea unui autoturism, ce rămăsese împotmolit în zăpadă.

Jandarmii au procedat la scoaterea și tractarea autoturismului cu ajutorul autospecialei Dacia Duster, până într-o zonă de unde cei doi localnici și-au putut continua singuri deplasarea.

Intervenția a fost oportună și datorită faptului că, în zonă nu există semnal pe rețeaua mobilă, astfel neexistând posibilitatea ca aceștia să ceară ajutorul cuiva, cei doi nu erau echipați pentru o drumeție pe munte, iar distanța până la cea mai apropiată casă era de aproximativ 10 kilometri.

Jandarmii harghiteni reamintesc cu această ocazie cetățenilor să nu se deplaseze în zona montană fără a fi echipați corespunzător, iar în prealabil e recomandat și să nu plece fără a anunța pe cineva zona în care se deplasează.

 

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *