Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Băiețel de 6 ani din Bălan, dispărut de la locul de joacă

În data de 02.07.2018, Poliția a fost sesizată de faptul că o persoană minoră, în vârstă de 6 ani, din Bălan, nu s-a mai întors la domiciliu. Adresăm rugămintea tuturor persoanelor care pot furniza date și informații cu privire la acest caz, să se adreseze, de îndată, poliției.

În data de 02.07.2018, ora 20.18, L.G.P., de 27 ani, din Bălan, s-a adresat, prin SNUAU 112, Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, sesizând faptul că fiul ei, Manoilă Ciprian- Costel, de 6 ani, nu s-a mai întors la domiciliu. Din verificările efectuate, rezultă că în seara zilei de 02.07.2018, minorul se juca cu un grup de copii în apropierea imobilului de domiciliu, dar, la un moment dat, aceștia nu l-au mai zărit în preajma lor. Ulterior, minorul a fost văzut în curtea localului fostei grădinițe “ Licurici “ din Bălan.
În momentul respectiv, minorul purta următoarele articole de îmbrăcăminte și încălțăminte : pantaloni de trening, de culoare albă, cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, pe cap șapcă roșie, încălțăminte sport cu leduri în talpă.
Copilul are următoarele semnalmente : înălțime aprox. 1,20 m, păr blond, ochi căprui, constituție astenică.


Au fost desfășurate activități de căutare în care au fost angrenate efective de la Inspectoratul de Poliție Județean Harghita, Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “ Oltul “ al Județului Harghita, acestea continuând și în prezent. Menționăm că la căutări participă mai multe persoane din Orașul Bălan
Adresăm rugămintea tuturor persoanelor care dețin date și informații referitoare la acest caz să se adreseze, deîndată, poliției.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *