Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Bani alocați de CJ pentru sprijinirea familiilor tinere

„Printre prioritățile Consiliului Județean Harghita se numără și sprijinirea familiilor tinere, adaptarea activităților din județ la nevoile familiilor. În acest sens am alocat suma cadrul de 60 mii lei pentru programul de sprijinire a activităților destinate familiilor”, a spus Borboly Csaba.

 

CsaladRO

La concursul de proiecte organizat de consiliul județean pot depune documentație persoanele fizice și juridice, asociații, organizații și fundații din județul Harghita care desfășoară activități în folosul familiilor, respectiv culte religioase. Data limită de depunere a proiectelor este 6 martie. Informații suplimentare legate de concursul de proiecte puteți obține de la Salamon Andrea, la numărul de telefon 0266-207700/1308 sau la adresa de e-mail andreasalamon@judetulharghita.ro, respectiv concursurile de proiecte organizate de consiliul județean pot fi consultate la următoarea adresă www.judetulharghita.ro.

În vederea sprijinirii familiilor din județul Harghita, consiliul județean a înființat Comisia de specialitate destinată familiilor condusă de consilierul județean Kolozsvári Tibor care are ca scop adaptarea cât mai multor activități la nevoile familiei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *