Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Bărbat depistat de polițiști cu o armă albă asupra sa

Încă un dosar penal întocmit de poliţişti pe numele unui „cunoscut” din municipiul Odorheiu Secuiesc, depistat într-un bar din localitate, cu o armă albă asupra sa.

Pe 2 decembrie, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a organizat o acţiune pe linie de siguranţă publică, la care au participat poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale şi de ordine publică.
În urma acestei acţiuni, în incinta unui local de pe raza de competenţă, poliţiştii l-au identificat pe P.D. de 36 de ani, cunoscut cu antecedente, care avea supra sa un cuţit.
Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul fără drept de obiecte periculoase pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.
Un comentariu la “Bărbat depistat de polițiști cu o armă albă asupra sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *