Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Topliţa, eveniment cultural dedicat Zilei Culturii Române

Luni, 15 ianuarie 2018, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Topliţa, a avut loc un eveniment cultural dedicat Zilei Culturii Române, respectiv omagierea ”Luceafărului” poeziei românești, MIHAI EMINESCU.
Au interpretat melodii pe versuri de Eminescu artiști de la Centrul Cultural Toplița. S-au prezentat două cărți nou apărute în municipiul Toplița: „Paradoxul identității” de Octav Ardeleanu (Octavian Bucur) și „Lada de zestre” a Asociației „Flori toplițene”. Despre prima carte a vorbit prof. Carmen Bucur. Profesorul și scriitorul Ilie Șandru a vorbit despre importanța operei poetului Mihai Eminescu, dar și despre cartea d-lui prof. Bucur Octavian. A încheiat cu câteva cuvinte despre activitatea de culegător de folclor întreprinsă de interpreta populară Livia Harpa. De asemenea s-au recitat poezii de către elevii cei mai talentați de la școlile din Toplița și de către poeți locali.

Sursa: Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Topliţa
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *