Cabanele turistice ale Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva au fost introduse în sistemul online de cazare

0

Articol disponibil în: Magyar Română

27 de cabane turistice ale Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva au fost introduse în sistemul online disponibil pe www.cazare.online

Cele 27 de cabane turistice se află în județele Buzău, Caraș – Severin, Harghita, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Suceava și Vâlcea, find administrate de direcțiile silvice respective.

Cabanele Coceanu și Vadu Oii din Buzău, Poiana Mărului, Berzovița, Valea Bei, Buhui și Camping 7 Izvoare din Caraș – Severin, Brădești, Ivo, Hurdugaș, Bistricioara, Tisașu, Lacu Roșu, Mădăraș din Harghita, Poieni din Iași, Țibleș din Maramureș, Frasin din Neamț, Reșca din Olt, Crujana, Sadău, Nemțișor, Braniște și Ursoaia din Suceava, Comanca, Căciulata, Obârșia Lotrului și Vidruța din Vâlcea, toate aflate în zone pitorești, pot fi rezervate acum online prin platforma:  https://www.cazare.online

Cabana Brădești – județul Harghita
Stațiunea Harghita-Mădăraș este situată în județul Harghita, în Munții Harghitei la o altitudine aproximativă de 1675 m, în apropierea celui mai înalt vârf din masiv, vârful Harghita-Madaraș (1801 m).
Harghita Mădăraş este una dintre cele mai spectaculoase staţiuni de schi din Transilvania. Muntele Harghita este cea mai lungă şi cea mai tânără parte a lanţului neoeruptiv din Carpaţii Orientali, vârful cel mai înalt fiind Vârful Mădăraş (1801 m). Partea centrală, aşa-numita Harghita Centrală separă Secuimea, mai precis Scaunul Ciuc şi Scaunul Odorhei. Vârful acestora este muntele Harghita Mădăraş, supranumit şi “muntele sfânt a secuilor”.
Obiective turistice: Munții Harghitei, Vârful Harghita – Madaraș (1801m), Stânca Rotundă, Stașiunea Harghita Băi, Stațiunea balneoclimaterică Băile Homorod, Cheile Varghisului, pârtii de schi.

 

Cabana Mădăraş – județul Harghita

Cabana Mădăraș este clădirea cea mai veche de pe munte, de peste 60 de ani „veghează” asupra muntelui Harghita.
Cabana Mădăraş are o atmosferă aparte, a fost construită între 1940 şi 1941 în stil alpin, este echipată simplu fără lux dar confortabil, satisfăcând toate nevoile de relaxare al turistului montan aflat în căutare de condiţii bune de schiat.
Este punctul central de întâlnire de pe munte, restaurantul cu bar putând găzduii confortabil peste 100 de persoane.
In cabana se pot organiza si petreceri.

 

 

Cabana Bistricioara – județul Harghita

Borsec este un oraș situat in nord-estul României (județul Harghita), în depresiunea intramontană cu același nume din Carpații Orientali, înconjurată de Munții Bistrița, Munții Călimani, Munții Giurgeu și Munții Ceahlău, la o altitudine de 900 m.
La Borsec există instalații pentru băi fierbinți în cadă sau bazine acoperite, cu ape minerale carbonate, izvoare de ape minerale pentru cură internă, aparatură pentru electroterapie si hidroterapie, instalații pentru băi cu ierburi, impachetări cu parafină, săli de gimnastică. Stațiunea oferă largi posibilități de petrecere a timpului liber (cărări de munte neumblate, terenuri de sport, săli de cinema, piste de schi și săniuș etc.).
Obiective turistice: 7 izvoare, Poiana Zânelor și ”cariera de travertin”, Grota Urșilor, Peștera de Gheață, Izvorul Stăvechi (Mofeta), Cetatea Bufnițelor, Cheile Bicazului, Lacul Roșu, etc.

 

Cabana Hurdugaș – județul Harghita

Capacitate pentru 6 de persoane in 3 camere.

Cabana este situată la poalele munţilor Călimani, pe latura sudică, aproape de confluenţa pr. Voivodeasa cu pr. Secu.

Cabana a fost construită în anul 1998.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy