Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Câștigurile lunare ale cadrelor medicale de la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc

Rubrica Transparența Veniturilor Salariale de pe site-ul instituției spitalicești dezvăluie în amănunt date despre câștigurile medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor, îngrijitoarelor, dar și a personalului contractuant și administrativ. 

Dacă o spălătoareasă, un muncitor calificat și o infirmieră obțin venituri de peste 2.000 de lei, asistentele medicale câștigă între 4.415 lei și de lei pe lună, până la 5.358 de lei. Salariile realizate de medici, în funcție de specializare și gradație se încadrează între 6.100 de lei (pentru un medic rezident anul I) și 15.567 de lei (pentru un medic primar gradația 5). Cifrele prezentate aici orientativ, reprezintă salariul de bază, conform Legii nr.153/2017, însă sumele se rotunjesc după ce se adaugă diferitele sporuri, gărzile, orele de muncă prestate în zilele libere și indemnizațiile de hrană.

TRANSPARENȚA VENITURILOR SALARIALE

Listă transparență salarii – 31 martie 2018

 

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *