Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Căutările băiatului din Bălan continuă. Cu speranța că-l vor găsi pe micuț, s-au alăturat căutărilor pădurarii și trei câini polițiști de urmă

Peste 100 de persoane participă, astăzi, la operaţiunea de căutare a unui copil în vârstă de şase ani din oraşul Bălan, care a dispărut de la domiciliu în data de 2 iulie, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip.

Poliţiştii au solicitat, astăzi, sprijinul militarilor, dar şi al jandarmilor, pompierilor, pădurarilor şi voluntarilor. Principala ipoteză este aceea că minorul ar fi căzut în apă, Oltul având un debit mai mare în această perioadă, a declarat, pentru AGERPRES, Gheorghe Filip.

Poliţiştii folosesc şi trei câini de urmă, unul specializat în căutările pe apă, iar doi în căutările terestre.

La momentul dispariţiei, copilul purta pantaloni de trening de culoare albă cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă de culoare închisă, pe cap avea o şapcă roşie, în timp ce în picioare avea încălţăminte sport cu leduri în talpă.
Minorul are următoarele semnalmente: înălţime de aproximativ 1,20 metri, păr blond, ochi căprui şi constituţie astenică. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *