Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Cercetat penal pentru tăierea ilicită a 6 arbori

Bănuit de tăierea ilicită a cel puţin 6 arbori, un localnic din comuna Ocland este cercetat penal de poliţişti, pentru tăiere de arbori fără drept şi furt de arbori.

74230cf344afbb5306165f827439ee48La data de 11.04.2018, în jurul orei 14:40, Postul de Poliţie Ocland a fost sesizat de un localnic despre faptul că, de pe o fâneaţă din zona Mihalyveremszada, un consătean a tăiat şi transportat la marginea satului Crăciunel, mai mulţi arbori nemarcaţi.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că M.L. de 35 de ani, localnic, este bănuit de tăierea ilicită a 6 arbori din specia anin, din care a rezultat un volum de 6 mc, în valoare totală de 1.500 de lei.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere de arbori fără drept şi furt de arbori, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *