Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Cine îl recunoaște pe acest individ ?

De ceva timp tot punem cap la cap imaginile filmate la Tabăra de la Tușnad unde, în afară de evenimentele absolut sălbatice, cine-e-2am văzut și o organizare foarte interesantă cu oameni care aplaudau parcă la comandă și cu tot felul de chestii care ni s-au părut că sunt făcute special pentru a manipula mulțimea și mai ales pentru a manipula imaginea creata în presă despre eveniment.
Deoarece organizatorii nu aveau ecusoane, nu ne putem da seama cine era din partea organizatorilor, cine din partea politicienilor sau cine din partea la vreun serviciu, jandarmerie, etc. Din ce am observat, o persoană s-a remarcat ca fiind un fel de organizator al celor care aveau grijă de atmosfera de la Tușnad dar nu reușim să aflăm cine este, motiv pentru care apelăm la cititorii noștri poate ne ajută cineva.
Individul din imagini sigur este o persoană importantă cu pregătire posibil militară, gesturi calculate, coordona alți indivizi la fel ca și el fără ecusoane, era foarte atent al toate detaliile și părea în permanență că analizează și gândește tot ce se întâmplă în zonă. Dacă ar fi avut vreo casca în ureche ziceam că e de la servicii, jandarmi sau protecția demnitarilor, dar nu părea să fie de la aceste structuri.

cine-e-1
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *