Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

CJ HARGHITA așteaptă oferte pentru lucrări de întreținere a mijloacelor de siguranță a circulației

A fost publicat pe site-ul destinat achizițiilor publice anunțul prin care se așteaptă depunerea ofertelor de preț pentru lucrări de întreținere a mijloacelor de siguranța circulației pe drumurile județene. Firmele interesate pot depune oferta de preț pentru executarea lucrărilor în valoare de 3,8 milioane de lei, până la data de 25 aprilie. În prealabil, Borboly Csaba președintele Consiliului Județean Harghita a consultat părerea locuitorilor cu privire la refacerea mijloacelor de siguranță a circulației.

Illusztracio_editedPreședintele consiliului județean este de părere că propunerile formulate în această privință evidențiază aspecte locale, care nu sunt întotdeauna vizibile și pe care se încearcă să fie remediate. Totodată, speră că procedura de achiziție publică nu va fi îngreunată și executarea lucrărilor va fi câștigată de o firma profesionistă și cu care se va putea colabora îndeaproape.

Nu în ultimul rând, au fost depuse la consiliul județean plângeri cu privire la arborii care se găsesc pe marginea drumului național 13A, în direcția localității Vlăhița și care pun în pericol circulația autovehiculelor. În această privință Consiliul Județean a sesizat autoritățile competente încă în luna noiembrie anul trecut, dat fiind faptul că în zonă există pericol de accidente din această cauză.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *