Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

COD ROŞU DE INUNDAȚII în județele Harghita, Bacău, Covasna și Neamţ

COD ROŞU DE INUNDAȚII – Județele Harghita, Bacău, Covasna și Neamţ, în perioada 30.06.2018 ora 11:00 – 30.06.2018 ora 24:00

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE PERICOL pe râurile din bazinele hidrografice: Trotuş, județele Harghita, Bacău, Covasna, Neamţ. Rugăm populația să ia măsuri de autoprotecție și să semnaleze urgențele la 112.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației DSU și a Platformei Naționale de Pregătire pentru Situații de Urgență „Fiipregatit.ro”.

În aceste momente, pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea-Ciuc, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Lunca de Sus, acționează pentru întărirea digului, cu saci de nisip, la vărsarea pârâului Ugra în râul Trotuş.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *