Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Contract de colaborare între Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc și Universitatea Sapientia

La finele săptămânii trecute a avut loc cea de a doua ediție a Zilelor Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc și conferințe științifice, iar în cadrul acestui eveniment, vineri, 6 iulie s-a semnat contractul de colaborare între spitalul județean și Universitatea Sapientia. Contractul a fost semnat de dr. Konrád Judit, managerul spitalului, Dr. Mara Gyöngyvér, prorector în cadrul facultății din Miercurea Ciuc și Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita. Cele două instituții se angajează astfel să colaboreze strâns și să deruleze proiecte de cercetare comune.

Președintele consiliului județean și-a exprimat bucuria în ceea ce privește deschiderea spre colaborare a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș cu spitalul județean.

„Mă bucur că în vederea atingerii scopurilor propuse avem aliați, iar dacă știința este aliatul profesiei, atunci va exista întotdeauna loc pentru investiții. În ceea ce privește investițiile de la spitalul județean, consiliul județean își asumă deciziile care au ca obiect dezvoltarea unității medicale. Astfel, în viitor apropiat se poate extinde gama serviciilor medicale”, a spus Borboly Csaba. Acesta a adăugat că s-au demarat o serie de discuții promițătoare și cu reprezentanții spitalului județean din Kecskemet, județul Bács-Kiskun – Ungaria.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *