Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Control la 45 de societăţi comerciale: 34 de sancţiuni și bunuri confiscate de polițiști

Rezultate înregistrate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma unor ample acţiuni de profil.

politia-amenda-piata-3În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2017, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, a organizat şi desfăşurat acţiuni specifice, cu forţe mărite, pe raza întregului judeţ.
În acest interval de timp poliţiştii au efectuat activităţi de verificare şi control la 45 de societăţi comerciale unde, în urma încălcărilor legislative constatate, au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 113.900 de lei.
Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat bani, produse alimentare şi nealimentare, în valoare totală de aproximativ 1.200 de lei.
De asemenea, într-o situaţie în care s-a constatat întrunirea elementelor constitutive ale unei fapte de natură penală, poliţiştii au întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin organele de Parchet.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *