Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Copilul dispărut din Bălan a fost găsit mort în râul Olt

Pompierii şi autorităţile au fost nevoiţi să oprească debitul râului la baraj pentru a scoate cadavrul micuţului din apă, informează observator.tv

Ciprian, copilul în vârstă de şase ani, a dispărut luni după-amiază de acasă, în timp ce se juca cu alţii copii.

Potrivit Poliţiei şi declaraţiei martorilor, după ce a plecat de lângă ceilalţi copii cu care se juca în apropierea casei din oraşul Bălan (judeţul Harghita), Ciprian a fost văzut în curtea fostei grădiniţe ‘Licurici’ din oraş.

Zeci de poliţişti, localnici, jandarmi şi pompieri l-au căutat pe băieţelul de şase ani timp încă de când a dispărut şi până astăzi.

Părinţii lui Ciprian au sperat într-o minune pentru ca fiul lor să se întoarcă acasă viu şi nevătămat, însă universul lor s-a năruit astăzi, când salvatorii l-au găsit pe copil în apele râului Olt.

Salvatorii au fost nevoiţi să oprească debitul râului, la baraj, pentru a putea să îl scoată pe copil din apă.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, în timp ce poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *