Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

De beat ce era a mers 60 de metri cu mașina printr-un șanț de beton

Un bărbat de 31 de ani din Sânsimion, este cercetat penal de poliţişti, după ce a mers cu autoturismul prin şanţ peste 60 de metri. Autoturismul acestuia s-a lovit de un cap de pod, după care a ricoșat pe mijlocul drumului. Ulterior s-a constatat că șoferul beat şi-a accidentat şi un consătean, tot turmentat de alcool.

accÎn seara de 9 ianuarie, S.C. de 31 de ani, din comuna Sânsimion, conducea un autoturism pe D.J. 123/A, pe direcţia Tușnad – Sâncrăieni, dar fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, pe raza localităţii sale de domiciliu a părăsit partea carosabilă și a circulat prin şanţul din beton pe o distanță de 63 de metri, s-a izbit de un cap de pod din beton și a fost proiectat pe mijlocul părții carosabile, perpendicular pe axul drumului.
În urma cercetării la fața locului şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit că, în momentul producerii accidentului, în autoturism se mai afla o persoană, identificată în persoana lui B.L. de 29 de ani, tot din comuna Sânsimion, despre care s-a stabilit că a suferit leziuni uşoare şi că avea, la ora 03:43 când a fost testat alcoolscop, o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto nu a efectuat testarea, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *