Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Dosar penal pentru furtul unor unelte dintr-o gospodărie

O persoană de 23 ani din Plăieșii de Jos este cercetată penal fiindcă ar fi sustras unelte din gospodăria unui consătean.

56d6bd28184de_oB.A., de 73 ani, din Plăieșii de Jos s-a adresat ieri Postului de Poliție Plăieșii de Jos, sesizând faptul că o persoană a pătruns în curtea gospodăriei sale, de unde ar fi sustras mai multe unelte, fiind surprins de membrii familiei sale. Din cercetările efectuate de polițiști s-a constatat că autorul faptei, M.L., de 23 ani, din Plăieșii de Jos a pătruns, prin efracție, într-o anexă aflată în curtea gospodăriei părții vătămate, de unde a sustras un topor și o furcă.
A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *