Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Dosare penale în urma unor razii pe drumurile din Harghita

În urma unor acțiuni rutiere, polițiștii au identificat un conducător auto aflat sub influența alcoolului și doi care aveau dreptul de a conduce suspendat, precum și un autoturism cu numere expirate.

19legitimatiPe parcursul ultimelor 3 zile, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au fost organizate acțiuni specifice, în vederea menținerii unui climat optim, pe linia circulației pe drumurile publice din județ.

În cadrul unei asemenea activități a fost identificat F.S. de 42 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe strada Uzinei din orașul Vlăhița, având 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto din Odorheiu Secuiesc, P.A. de 36 de ani, a fost identificat de polițiști după ce a condus un autoturism pe strada Bethlen Gabor din localitate, având dreptul de a conduce suspendat.

Tot în Bazinul Odorhei, pe raza satului Bodogaia și tot cu dreptul de a conduce suspendat, polițiștii l-au depistat pe B.L. de 59 de ani, din comuna Secuieni, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/C.

Pe raza orașului Borsec polițiștii l-au identificat pe K.A. de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea pe strada Carpați, un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată din luna ianuarie 2018.

În toate aceste cauze sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor descrise, pentru care vor fi propuse soluții legale prin Parchetele de pe lângă Judecătoriile Odorheiu Secuiesc și Toplița.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *