Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Dosare penale întocmite pe numele a trei bărbați și a unui minor de 11 ani, prinși cu articole pirotehnice

Alte peste 2.000 de articole pirotehnice au fost confiscate de poliţiştii harghiteni, cu sprijinul Poliţiei Locale, la Vlăhiţa şi Odorheiu Secuiesc.

articole-pirotehniceJoi, în cadrul unei acţiuni desfăşurate la nivelul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, pe raza oraşului Vlăhiţa, iar la Odorheiu Secuiesc cu sprijinul Poliţiei Locale, au fost ridicate în vederea confiscării 2.163 de obiecte priotehnice, de diferite tipuri şi categorii.
Pe numele celor în cauză, un minor de 11 ani şi 3 bărbaţi de 22, 40 şi 42 de ani, au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept pentru care, la finalizarea cercetărilor, vor fi propuse soluţii legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *