Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Estimarea evoluției valorilor termice și a precipitațiilor până pe 7 ianuarie 2018

images

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii decembrie, cu valori termice medii de 8…10 grade, ziua și de -4…2 grade, noaptea.
Spre sfârșitul acestui an, procesul de răcire a vremii va determina pe 31 decembrie trecerea la un regim termic apropiat de cel normal, media regională a temperaturii maxime fiind de 1…2 grade, iar a temperaturii minime, în jurul a -5 grade. Pe parcursul primelor 2…3 zile ale anului 2018 se estimează creșteri de 2…3 grade ale acestor medii, iar în perioada 4-7 ianuarie maximele diurne vor atinge, în medie, 3…4 grade, iar minimele nocturne,-4…-3 grade.
Probabilitatea pentru precipitații slabe va fi mai ridicată în intervalul 28-30 decembrie când vor predomina lapovița și ninsoarea, iar izolat vor fi condiții de polei. În unele zile ale intervalului 2-7 ianuarie 2018 va fi o probabilitate relativ ridicată pentru apariția precipitațiilor slabe, predominant sub formă de ninsoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *