Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Evaziune fiscală sancționată cu peste 90.000 de lei

Sancţiuni de peste 90.000 de lei, aplicate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma primelor acţiuni din anul 2018.

evaziuneÎn primele 10 zile ale anului 2018, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, au organizat ample acţiuni în întregul judeţ, în special pe linia prevenirii evaziunii fiscale din domeniul produselor accizate și a produselor agroalimentare.

Astfel, au fost controlate 28 de societăţi comerciale de profil, iar în urma constatărilor privind încălcarea legislaţiei în domeniu, poliţiştii au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale şi au efectuat confiscări în valoare totală de 1.947 de lei, în timp ce cuantumul total al amenzilor se ridică la 91.000 de lei.

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Harghita, va continua să desfăşoare activităţi specifice, potrivit competenţelor, în scopul stabilirii şi păstrării unui climat de deplină legalitate pe linie economică în judeţ, pe parcursul întregului an.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *