Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Eveniment: Protecția habitatelor naturale și a speciilor

În 2017, Comisia Europeană a adoptat un plan de acțiune pentru consolidarea protecției naturii și biodiversității Uniunii, care servește atât cetățenilor, cât și economiei. Planul de acțiune servește la implementarea deplină a directivelor privind păsările și habitatele, precum și a obiectivelor strategiei UE 2020 privind biodiversitatea.

30689096_1917241514997416_8223352119604805632_n

Conferința „Protecția habitatelor naturale și a speciilor” este un eveniment organizat de Consiliul Județean Harghita, joi, 19 aprilie între 9:00 – 16:00, în cadrul campaniei Reflectând asupra Europei, lansată de Comitetul European al Regiunilor și are ca scop discutarea propunerilor de implementare a Planului de acțiuni, prin:
– îndeplinirea obligațiilor impuse de directivele privind habitatele de către statele membre ale UE: strategii locale și planuri de acțiune privind biodiversitatea, 2020;
– rolul autorităților regionale și locale în punerea în aplicare a directivelor privind habitatele;
– bune practici în statele membre ale Uniunii Europene privind punerea în aplicare a directivelor;
– strategii de comunicare: conștientizarea conservării biodiversității în rândul părților interesate, comunităților și cetățenilor;
– exploatarea oportunităților oferite de subvențiile Uniunii Europene.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *