Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Explozie urmată de incendiu la centrala Bisericii Ortodoxe, într-o localitate harghiteană

Pompierii au fost anunțați prin 112 cu câteva minute înainte de ora 21,00.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de 5 subofiţeri, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.
Incendiul a fost lichidat în mai puțin de o oră, iar pagubele nu au fost mari, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita, Alina Ciobotariu:

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de intercvenție nr. 3 Corbu. În momentul sosirii echipajului de intervenție ardea tavanul clădirii centralei termice cu pericol de extindere la biserică. Pompierii militari au luat măsuri pentru răcirea zonei de ardere și stingerea incendiului, acesta fiind lichidat în aproximativ o oră.”

Cauza probabilă a incendiului a fost o explozie a cazanului de încălzire produsă în urma acumulărilor de gaze datorate centralei termice supraîncălzite.
În urma intervenției au fost salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 500.000 lei. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Radio România Tg. Mureș
Un comentariu la “Explozie urmată de incendiu la centrala Bisericii Ortodoxe, într-o localitate harghiteană

  1. teslovan

    Buna ziua !
    Informatia cu privire la incendiul produs la „o biserica ortodoxa in Harghta ” denota lipsa de profesionalism prin lipsa precizarii localitatii unde a avut loc evenimentul(undeva in Harghita !)

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *