Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Családoknak szóló tevékenységeket támogat a Megyei Tanács

 

 

„Hargita Megye Tanácsának prioritásai közé tartozik a fiatal családok támogatása, ezért az ifjúsági tevékenységeket támogató pályázatokra 60 ezer lejes keretösszeget utaltunk ki”, mondta Borboly Csaba.

CsaladRO

A megyei tanács által meghirdetett pályázati kiírásra igénylési dokumentációt nyújthatnak be magán- és jogi személyek, egyesületek, Hargita megye területén a családok érdekben tevékenységet folytató szervezetek, egyesületek, alapítványok, valamint egyházak. A pályázatok benyújtásának határideje március 6. Bővebb információt a pályázati kiírással kapcsolatban a 0266-207700/1308 telefonszámon Salamon Andreánál, vagy az andreasalamon@hargitamegye.ro e-mail címen kaphatnak az érdeklődők. A családprogramot leíró dokumentáció a www.hargitamegye.ro oldalon található.

A Hargita megyei családok támogatására a megyei tanács egy külön szakbizottságot hozott létre Kolozsvári Tibor megyei tanácsos vezetésével, amelynek célja minél több tevékenységnek a családok igényeihez való igazítása.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.