Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Együttműködési szerződés a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház és a Sapientia Tudományegyetem között

 

A múlt hét végén került sor a Csíkszeredai Kórháznapok és tudományos konferencia második kiadása alkalmával a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház és Sapientia Egyetem közti együttműködési szerződés aláírására. A szerződést, melynek értelmében a két intézmény szorosan együttműködik és közös kutatási projekteket folytat, dr. Konrád Judit, a sürgősségi kórház vezetője, Dr. Mara Gyöngyvér, az egyetem rektor-helyettese, és Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke írták alá.

A megyei önkormányzat elnöke örömmel vette a Marosvásárhelyi orvosi Gyógyszerészeti Egyetem nyitottságát a megyei kórházzal való együttműködésre.

“Örülök, hogy a célok elérése érdekében szövetségeseink vannak, és ha a tudomány a szakma szövetségese, mindig lesz helye a beruházásnak. A megyei kórház beruházásait illetően a megyei tanács felvállalja a kórház fejlesztésére vonatkozó döntéseket. Így a közeljövőben bővíthető az orvosi szolgáltatások köre “- mondta Borboly Csaba. Hozzátette, hogy a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház képviselőivel ígéretes tárgyalások kezdődtek.

opel


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.