Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

60 métert vezetett egy betonsáncban

 

 

Bűnügyi nyomozás indult egy 31 éves csíkszentsimoni férfi ellen, aki autójával 60 métert tett meg egy betonárokban, ezután a jármű hídfőnek ütközött és kirepült az úttest közepére. Később megállapítást nyert, hogy a részeg sofőr, egy szintén alkoholgőzös falustársának is sérülést okozott.

acc

Január 9-én este a 31 éves csíkszentsimoni S.C. a 123/A jelzésű megyei úton közlekedett Tusnád- Csíkszentkirály irányában, amikor az alkohol befolyása miatt az útszéli betonsáncba került autójával, és 63 méter megtétele után hídfőnek ütközött és kipördült az úttestre.

Az esetet kivizsgáló rendőrök megállapították, hogy a baleset bekövetkeztekor a 29 éves, ugyancsak csíkszentsimoni B.L. is a kocsiban tartózkodott könnyebb sérüléseket szenvedve, és akinél az alkoholszonda 0,92 mg/l alkoholszintet mutatott ki.

Az autó vezetője nem fújt szondába, tőle vért vettek az alkoholszint megállapítása érdekében, eljárás indul ellene ittas vezetésért és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt; az ügyet a csíkszeredai ügyészséghez továbbítják.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.