reclamatie

60 métert vezetett egy betonsáncban

 

 

Bűnügyi nyomozás indult egy 31 éves csíkszentsimoni férfi ellen, aki autójával 60 métert tett meg egy betonárokban, ezután a jármű hídfőnek ütközött és kirepült az úttest közepére. Később megállapítást nyert, hogy a részeg sofőr, egy szintén alkoholgőzös falustársának is sérülést okozott.

acc

Január 9-én este a 31 éves csíkszentsimoni S.C. a 123/A jelzésű megyei úton közlekedett Tusnád- Csíkszentkirály irányában, amikor az alkohol befolyása miatt az útszéli betonsáncba került autójával, és 63 méter megtétele után hídfőnek ütközött és kipördült az úttestre.

Az esetet kivizsgáló rendőrök megállapították, hogy a baleset bekövetkeztekor a 29 éves, ugyancsak csíkszentsimoni B.L. is a kocsiban tartózkodott könnyebb sérüléseket szenvedve, és akinél az alkoholszonda 0,92 mg/l alkoholszintet mutatott ki.

Az autó vezetője nem fújt szondába, tőle vért vettek az alkoholszint megállapítása érdekében, eljárás indul ellene ittas vezetésért és gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt; az ügyet a csíkszeredai ügyészséghez továbbítják.

 
Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.