Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Esemény: természetes élőhelyek és fajok védelme

 

2017-ben az Európai Bizottság egy cselekvési tervet fogadott el az Unió biodiverzitásának és természeti kincseinek megőrzése érdekében, amely terv mind a polgárok, mind a gazdaság érdekeit szolgálja. A cselekvési terv a madarak és élőhelyek re vonatkozó előírások, valamint a biodiverzitásra vonatkozó EU 2020 stratégia célkitűzéseinek teljeskörű beépítésére vonatkozik.

30689096_1917241514997416_8223352119604805632_n

„A természetes élőhelyek és fajok védelme” konferencia a Hargita Megyei Tanács által szervezett esemény, melyre április 19-én, csütörtökön, 9:00-16:00 óra között kerül sor, a Régiók Bizottsága által elindított Gondolkodjunk Európán kampány keretében, és amelynek célja a cselekvési terv végrehajtására vonatkozó javaslatok megvitatása:

  • az EU élőhelyvédelmi irányelvei által előírt kötelezettségek teljesítése: helyi stratégiák és cselekvési tervek a biológiai sokféleségre vonatkozóan, 2020;
  • a regionális és helyi hatóságok szerepe az élőhelyvédelmi irányelvek betartásában;
  • bevált gyakorlatok az EU tagállamaiban az irányelvek végrehajtásával kapcsolatban;
  • kommunikációs stratégiák: a biológiai sokféleség megőrzésének tudatosítása az érdekelt felek, a közösségek és a polgárok

körében;

  • az európai uniós támogatások által kínált lehetőségek kiaknázása.

 

opel


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.