Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Egy Hargita megyei településen kigyulladt az ortodox templom hőközpontja

Este kilenc előtt kevéssel riasztották a tűzoltókat a 112-es segélyhívó számon. Öt tűzoltó száll ki a helyszínre egy tűzoltójárművel. Kevesebb mint egy óra leforgása alatt sikerült a tüzet eloltani, a keletkezett kár sem nagyméretű, mondja a Hargita Megyei Olt Sürgősségi Esetek Felügyelőségének szóvivője, Alina Ciobotariu:

„A gyergyóhollói 3-as számú tűzoltóegység szállt ki a helyszínre. Megérkezésükkor lángolt a hőközpont tetőzete és fennállt a veszély, hogy a tűz a templomra is átterjed. A tűzoltók intézkedéseket tettek az érintett terület hűtése és a tűz eloltása érdekében, ez utóbbit sikerült egy óra leforgása alatt megszüntetni.”

A tüzet valószínűleg a hőközpont túlhevülése okozta gázfelhalmozódás berobbanása váltotta ki. A beavatkozás során 500.000 lej értékben sikerült anyagi javakat megmenteni. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

Radio Romania Tg. Mures
Un comentariu la “Egy Hargita megyei településen kigyulladt az ortodox templom hőközpontja

  1. teslovan

    Buna ziua !
    Informatia cu privire la incendiul produs la “o biserica ortodoxa in Harghta ” denota lipsa de profesionalism prin lipsa precizarii localitatii unde a avut loc evenimentul(undeva in Harghita !)

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.