Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

„Riasztották” és a Kis Somlyó dombra „menekítették” a Hargita megyei csendőrnőket

 

A Nemzetközi Nőnapot megelőzően, március 7-én, a Hargita megyei Csendőrség hölgy munkatársait a Kis Somlyó dombra „riasztották és menekítették”.

A terv előírta az immár hagyománnyá vált „Március 8-i narancssárga jelzésű figyelmeztetést”. Évről évre az intézmény férfi munkatársai kis örömcsokrokkal meglepetés tevékenységekkel kényeztetik kolléganőiket. És mert az „alkalmazási gyakorlat” helyszíne az intézményen kívül esett, az utat a helyszínig az 1-es Mobil Csendőregység járműveivel tették meg. A csendőrnők feladata volt megfigyelni a sítalpakon érkező hegyi csendőröket, amint kezükben virágcsokrokkal és ajándékokkal érkeznek, amelyek aztán jogos tulajdonosaik birtokába kerültek. Mivel a tevékenység sebessége és intenzitása sürgős hűtést igényelt, a csendőrnőket egy-egy fagylalttal is jutalmazták (hátha a tél hamarabb elmegy a vidékről).
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.