Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Székelyudvarhely is szerepel a Brassó ralibajnokság útvonalán

 

Az Országos Dunlop Ralibajnokság 2018-as kiadása a lehető leglátványosabban indul ezen a hétvégén. A Brassó Tess Rally 2018 szervezői rekord számú résztvevőről számolnak be, amely szám elérte a 90-et, tájékoztat a Román Autósport- szövetség, írja a prosport.ro.

1

Idén a FRAS- Román Autósport-szövetség- védnöksége alatt szervezett bajnokság 7 fordulót tervezett. Brassó mellett kolozsvári, aradi, bákói, székelyudvarhelyi, Iasi-i és nagyszebeni megállókat terveznek ebben a szezonban. A bajnoki címért folyó verseny látványosnak ígérkezik.

Nem hiányoznak a nemzetközi versenyzőpárosok sem. Bulgáriai, svédországi, németországi, lengyelországi és olaszországi pilóták erősítették meg részvételüket. Idén is sor kerül a Suzuki és Dacia Kupa versenyeire a bajnokságon belül. Ez utóbbin startol először Ramona Rusu, aki driftes teljesítményeivel szerzett hírnevet.

A szezon nagy újdonsága Titi Aur, nyolcszoros országos bajnok visszatérése. Silviu Moraru másodpilóta oldalán, Aur egy Skoda Fabia R5-el, a bajnokság egyik legerősebb autójával versenyez.

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.