reclamatie

Hétvégi házakban garázdálkodó személyek lakásán tartottak házkutatást

 

 

Egy férfit és egy nőt gyanúsítanak legkevesebb 4 hétvégi ház feltörésével Csíkszentimre és Csíkmadaras térségében. Elektronikai cikkek, szerszámok, mobiltelefonok, pénz és egyéb javak kerültek elő a két személy lakásán tartott házkutatás során.

Callender_June272013-4

Január 10-én a csíkszeredai rendőrség bűnügyi osztályának rendőrei egy férfi csíkszentléleki és ennek élettársa csíkszeredai lakásán tartottak házkutatást, melynek során a rendőrök egy tévékészüléket, két laptopot, egy DVd lejátszót, négy DVD-t, egy fúrógépet, egy láncfűrészt, egy menetvágót, hat mobiltelefont, egy hat hangfalas erősítőrendszert, egy szerszámkészletet, egy vasrudat, egy franciakulcsot és 1.752 lejt találtak ás koboztak el. Az előbb felsorolt tárgyak valószínűleg a két személy által 2017 november 23- 2018 január 2-a közötti időszakban, Csíkszentimre és Csíkmadaras térségében feltört hétvégi házakból származnak.

A 36 éves csíkszentléleki G.A.- t a rendőrség 24 órás őrizetbe vette minősített lopás vádjával, 2018 január 11-én pedig a csíkszeredai ügyészségtől előzetes letartóztatását kérik.
Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.