Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Hargita megye prefektusa megoldotta a gyergyószentmiklósi fűtésproblémát

Látva, hogy a gyergyószentmiklósi városvezetés nem hoz összefüggő döntéseket és a fűtésszolgáltató vállalat folyamatosan küldi a fűtés leállításáról szóló figyelmeztetéseit, Hargita megye prefektusa, Adrian Jean Andrei magához hívatta az E-Star fűtésszolgáltató vállalat és a városvezetés képviselőit. Miután a prefektus vázolta milyen büntetőjogi jellegű következményekkel jár a vétkesekre a fűtésszolgáltatás megszüntetése, a két fél megegyezésre jutott és egyezményt írtak alá, melynek alapján a jelenlegi szolgáltató március 8-ig fogja biztosítani a fűtést, amely dátum után a szolgáltatást átveszi Gyergyószentmiklós önkormányzata.

Nagyon jókor jött a prefektus közbelépése, ugyanis a gyergyószentmiklósi városvezetésnek problémái vannak a lakossággal való hatékony kommunikációt illetően, amely így állandó bizonytalanságban élt. Ez a közvetítés megmentette Gyergyószentmiklóst a küszöbön álló szükségállapottól. Ez a prefektusi hivatal szerepe és jó, hogy legalább ez az intézmény úgy működik Hargita megyében, ahogy működnie kell.
6 comentarii la “Hargita megye prefektusa megoldotta a gyergyószentmiklósi fűtésproblémát

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.