Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Hazatérés az afganisztáni hadműveleti színtérről

 

2017 szeptember 8-án került sor a „General Virgil Bădulescu” 61-es Hegyivadász Dandár katonáiból álló, kiképző és támogató, TAAC-N (Train Advise Assist Command-North) és TAAC-S (Train Advise Assist Command – South) csapatainak Afganisztánból való hazatérési ünnepségére. Ez alkalomból Ion Anghel ezredes gratulált a két csapatnak példás feladatteljesítésükért, valamint a kiképzési tevékenységben elért eredményeikért, amit a koalíciós partnerek is értékeltek.

Ezen elismerés jeleként Cătălin Săracu őrmestert, a TAAC-N csapat vezetőjét a Vezérkar Tiszteletbeli Emblémájával, míg Adrian Moraru őrmestert, Marius Mocanu törzsőrmestert és Pitea Crisan Lucian főtörzsőrmestert a TAAC-S csapatából a Szárazföldi Erők Vezérkarának Tiszteletbeli Emblémájával tüntették ki.

A hazatérési ceremónia során minden katona „Jelen”-el válaszolt.

Az ünnepségen részt vett Hargita megye prefektusa, a Hargita megyei dekoncentrált közintézmények vezetői és a küldetésben részt vevő katonák családtagjai.

Fotó: Ioan Muntean
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.