Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Romániának jóvá kellene hagynia a székely zászlót, Székelyföldet és mindent, amit még kér az RMDSZ

 

 

Románia Kormányának és parlamentjének meg kellene mutatnia a magyaroknak kik is az RMDSZ és más pártok politikusai, és akkor ezek a pártok eltűnnének.

Intézményein keresztül, az országnak azonnal jóvá kellene hagynia a magyar nyelv használatát, mint Hargita- Kovászna második hivatalos nyelvét, azonnal jóvá kellene hagynia a székely zászló használatát és bele kellene egyeznie az úgynevezett Székelyföld behatárolásába.

Ha az RMDSZ ezen követeléseit teljesítenék, akkor az RMDSZ politikusai pőrén maradnának választóközönségük előtt, és azt kellene tegyék, amit még nem tettek soha: Befektetőket vonzani, munkahelyek teremtését ösztönözni, kórházakat, iskolákat, utakat építeni és olyasmiket megvalósítani amire a romániai magyaroknak szükségük van.

Gondolják, hogy ha holnaptól kikiáltják a Székelyföldet és hivatalossá válik a székely zászló és a magyar nyelvet is beszélhetnék a közigazgatásban, akkor talán a magyar politikusok nekifognának végre dolgozni?

I.R.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.