Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Nagyobb fizetések, hosszabb ügyfélfogadási program a Csíkszeredai Polgármesteri Hivatalon

A közalkalmazottak egységes bérezési törvényének elfogadását követően a Csíkszeredai Polgármesteri Hivatalon módosultak a fizetések, ezért a városvezetés, a hivatali munkatársakkal konzultálva úgy döntött, hogy a város lakóinak is érezniük kell az ügyfélfogadási időtartam és minőség tekintetében a pozitív változást.

Eddigi egy délutáni – csütörtöki – nyitva tartás volt érvényben, szeptember elsejétől pedig három nap lesz a hivatal délután is elérhető a lakosság számára: hétfőn, kedden és csütörtökön 14.00–17.00 óra között. Szerdán és pénteken pedig 8.00-tól 13.00 óráig tart az ügyfélfogadási időszak.

A városházi alkalmazottak eddigi 7.30–15.30 közötti munkaprogramja e hónap első napjától az alábbiak szerint módosult: hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00-tól 17.00 óráig, szerdán és pénteken – amikor délután nincs ügyfélfogadás – 8.00-tól 14.00 óráig.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.