Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Lehet pályázni a „DiscoverEU 2018” programra

 

Elindult a „DiscoverEU 2018” program, amely lehetőséget teremt a fiataloknak arra, hogy felfedezzék Európa sokszínűségét. Romániából 750, 18. életévét betöltött fiatal pályázhat a 30 napos ingyenes vonatjegyekre, amelyekkel az EU tagállamaiba látogathat, nyilatkozta Siegfried Muresan EP képviselő.

2018 júniusában az EB 15.000 fiatalt választ ki, akik részesülnek az utazási igazolványban. Te is lehetsz egy azok közül a fiatalok közül, akiknek lehetősége nyílik élvezni a mozgás szabadságát, megismerni Európát és a benne lakó embereket, új barátokat szerezni. Csupán kíváncsiságra és néhány hét szabadidőre van szükség.

A 2018-as év a Kulturális Örökség Európai Éve is, egy okkal több, hogy felfedezd Európa kulturális gazdagságát, meglátogass európai helyszíneket, és élvezd az európai konyha sokféleségét.

Részvételi feltételek:

  • 2018 július 1-jén legyél 18 éves
  • legyél uniós állampolgár
  • jelentkezz egyénileg vagy legtöbb 5 fős csoportban

Az utazás:

  • a 28 uniós tagország egyikében kezdődik
  • 2018 július- szeptember között tart
  • az utazás időtartama 1-30 nap
  • legtöbb 4 ország meglátogatását foglalja magába

Fő utazási eszköz a vonat, amely határok nélküli utazás lehetőségét biztosítja egész Európában.

A beiratkozás online történik 2018 június 12-26 között.

A beiratkozott fiataloknak motiváltnak kell lenniük legalább egy kulturális örökségi helyszín meglátogatásában és kulturális örökséggel, EP választásokkal és ifjúsággal kapcsolatos tesztkérdésekre kell válaszolni. Utazási élményeit meg kell jelenítenie közösségi és média csatornákon használva a #DiscoverEU es #Interrail hashteget. A résztvevőket az EB zsűrije választja ki 2018 június 27-vel kezdődően, a pályázat nyerteseit július elején hozzák nyilvánosságra.

További információkért kövesd a DiscoverEU oldalt és facebook közösséget.

opel


4 comentarii la “Lehet pályázni a „DiscoverEU 2018” programra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.