Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Csendőrök ellenőrzik a Hargita megyei táborokat

 

Az elmúlt néhány napban a Társadalomellenes Tetteket Megelőző és Leküzdő, Információs, Közönségkapcsolatok és Ügyfélszolgálati Osztály szakemberei táborokat látogattak meg Hargita megye területén. A cél a „Biztonságos nyaralás” Kampány gyakorlatba ültetése. Az utolsó látogatásra tegnap, július 11-én került sor.

A három nap lefolyása alatt meglátogatott táborok Marosfőn, Gyergyóremetén, Maroshévízen és Pricskén voltak.

Egyike a meglátogatott táboroknak az „Icoana Frumusetea Cereasca pe Pamant” festészeti tábor volt, amelyet Catinean Petru pap és az „A fi altfel” Egyesület szervezett, a maroshévízi önkormányzat által társtámogatott projekt keretében.

A nyári vakáció folyamán folytatjuk ezt a tevékenységet, nyitottak vagyunk a szervezők felkéréseire. A „Biztonságos nyaralás” kampány célja tájékoztatni a gyerekeket a társadalomellenes tettek megelőzésének, illetve ezek bejelentésének, az áldozattá válás elkerülésének, a hegyvidéken való viselkedés módozatairól.

opel


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.