reclamatie

Korszerűsíti Gyergyótölgyes villamoshálózatát az áramszolgáltató vállalat

 

Az Electrica áramszolgáltató vállalat 900 millió lej értékű beruházásokat tervez országszerte. Marcel Vancu polgármester által folytatott tárgyalások és megbeszélések eredményeként a fenti összeg egy részét Gyergyótölgyes község régi villamoshálózatának modernizálására fordítja a vállalat.

electrica

A gyergyótölgyesi lakosok többször elégedetlenségüket fejezték ki az áramszolgáltató vállalat szolgáltatásai minőségével kapcsolatban- ami az elavult villamoshálózat számlájára írható. Többszöri megbeszélést folytattam az Electrica Transilvania Sud képviselőivel, akik igazat adtak a lakosoknak és felvállalták, hogy javítanak a lakossági szolgáltatás minőségén. Ahol a legnagyobbak a problémák már el is kezdődtek a munkálatok három transzformátor és a vezetékek cseréjével. A munkálatokat az Electrica Transilvania Sud finanszírozza, a beruházás összegét nem ismerem, nyilatkozta lapunknak Marcel Vancu polgármester.

A 2017-es évben az Electrica vállalat rekord összegű beruházást végzett: 727 millió lejt fektettek az elosztó hálózatba. A 2018-as évben még többet szeretnének fektetni a szolgáltatások minőségének növelésébe.

 

 
Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.