Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

5 km-es autós üldözés: rendőrök elől menekültek a fát szállító autósok

 

A szóban forgó személyek illegális eredetű farakományt szállítottak, úgyhogy a rendőrség elkobozta a rakományt, jogosítványaikat felfüggesztette és 5.000 lej bírságot rótt ki.

girofar

Csütörtökön este fél tíz körül a székelyudvarhelyi rendőrség őrjárata két gépkocsit akart megállítani közúti ellenőrzés céljából, de egyik vezető sem állt meg, hanem tovább folytatták útjukat. A rendőrök üldözőbe vették a két járművet és kb. 5 km után egyikük kiszállt és gyalog próbált tovább menekülni. Rövid időn belül a rendőrség elfogta őket és azonosította a 18 éves L.F. és a 22 éves G.L. homoródszentpáli lakosokat. A vizsgálatok során kiderült, hogy egyikük illegális farakományt szállít. A helyszínre hívott erdész megállapította, hogy a 2,16 köbméternyi illegális farakomány értéke 324 lej. A szállítmányt elkobozták. A fiatalok jogosítványát 30 napra felfüggesztették, mert nem álltak meg hatósági felszólításra, L.F.-et pedig 5.000 lejre bírságolták.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.