Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Orbán Viktor elérte amit akart! Soros György alapítványa távozik Budapestről

 

Meglett Orbán Viktor akarata! Soros György alapítványa elmegy Budapestről, írja a realitatea.net. A német sajtó arról tájékoztat, hogy a Soros György milliárdos által alapított és finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítvány bezárta budapesti képviseletét.

Viktor-Orban-George-Soros

A Die Presse német lap szerint a Nyílt Társadalom Alapítvány elnöke csütörtökön bejelentette a helyi iroda bezárását és Berlinbe költözését.

A döntés és az azt követő bejelentés hátterét Orbán Viktor miniszterelnök és pártja, a Fidesz, a milliárdos ellen folytatott intenzív és agresszív kampánya szolgáltatta, akit az Orbán által fölényesen megnyerő választások eredményeinek meghamisításával vádoltak. Másrészt hamarosan megszülethet a civil szervezet működését korlátozó Stop Soros törvény is, ami által a miniszterelnök reméli, hogy korlátozza ennek befolyását az ország belügyeire.

A Nyílt Társadalom Alapítványnak 40 irodája van világszerte.

 

opel


Un comentariu la “Orbán Viktor elérte amit akart! Soros György alapítványa távozik Budapestről

 1. Geönczeöl Gyula

  Felvidéki vagyok és évtizedek óta figyelem a rombolást, amit Soros művel. MI NEM SZAVAZHATUNK. De BIZTOS, hogy NEM szavaztunk volna baloldali pártokra. A “nemkormányzati” szervezetek kizárólagos Soros monopóliumok, aminek szankcionálását birálják. Erről szól a vita. Vagyis Sorosék a véleményterrorjuk monopoliumának megtörését tartják elfogadhatatlannak. Mi több ellenőrizni az átláthatatlan idegen és
  zavaros eredetű pénzek fölhasználását fölforgatásra ugyancsak diktatúrának nevezik. A magyar társadalom önszerveződése TILOS, különösen kollektiv jogi alapon, mert szerintük, a magyar társadalom élete csakis a Soros féle terrorista ideológiák mentén “legális”. Az
  1956-os Forradalmi Nemzeti Bizottságok követelése, hogy az abortusz
  törvényt szüntesék meg, TILOS. A mai napig állami pénzen csinálják. Mintegy 7 millió művi megszakitás, a nemzet biológiai állományának
  irtása nem tilos. A meg nem születettek gyerekeivel 10 millió magyar
  hiányzik, de a Soros alapitvány a nemzet felszámolásán kizárólagos
  joggal dolgozhat és mérgezheti a magyar társadalmat urbánus
  nihilizmussal. Ami szerintük TILOS, az bármi, ami lehetővé teszi a
  Soros alapitványok tevékenységének TILTÁSÁT. A magyar társadalom
  szempontjából azonban minden, ami Soroshoz fűződik, hivatalból legyen üldözendő.Van amikor az üldözöttek válnak üldözővé. Ez pont ez az eset. Legyen vége a tömeggyilkosok uralmának.
  >

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.